puunrunkosuojat

Tammerkosken Takomon suunnittelemat ja valmistamat puunrunkosuojat kestävät aikaa ja säätä. Umpirautainen puunrunkosuoja näyttää vuodesta toiseen hyvältä ja kestää kolhuja huomattavasti putkesta valmistettuja paremmin. Seppämestari Seppo Riihonen on suunnitellut runkosuojamallit niin, että vääntyneet osat on myös tarvittaessa helppo vaihtaa. Runkosuojamalleja on kaksi: Lehmus sekä Tammi.

Lehmus-puunrunkosuoja

Lehmus-puunrunkosuoja on malliltaan jykevä ja komea. Yksinkertaisen tyylikäs design on ajaton ja kestävä. Lehmus-runkosuojat koristavat muun muassa Tampereen keskustaa aina Tuulensuusta rautatieasemalle asti.

Lehmus-runkosuoja on valmistettu kestävästä umpiraudasta, ja sen osat on helppo vaihtaa tarvittaessa. Runkosuojan väri on valittavissa RAL-värikartasta.

Mitat:
Korkeus 130 cm
Yläkehä 56,5 cm
Alakehä 68 cm
Paino 50 kg

Tammi-puunrunkosuoja

Tammi-puunrunkosuoja on malliltaan Lehmusta pyöreämpi ja sirompi. Rakenne on kuitenkin aivan yhtä jykevä ja kestävä kuin Lehmuksessakin. Tämä puunrunkosuoja on elegantti valinta kaunista katukuvaa täydentämään.

Tammi-runkosuoja on valmistettu kestävästä umpiraudasta, ja sen osat on helppo vaihtaa tarvittaessa. Runkosuojan väri on valittavissa RAL-värikartasta.

Mitat:
Korkeus 140 cm
Yläkehä 56,5 cm
Alakehä 68 cm
Paino 50 kg

Kiinnostuitko puunrunkosuojista? Ota rohkeasti yhteyttä!