Tammi puunrunkosuoja

Puunrunkosuoja voi olla myös kaunis.

Kaarevalinjainen Tammi-puunrunkosuoja antaa hyvän suojan kolhuja ja ilkivaltaa vastaan. Sepän käsissä syntyneen puunrunkosuojan kaikki osat ovat massiivista takorautaa ja valmistetaan perinteisin taontamenetelmin.

Pintakäsittelynä käytetään kuumasinkitystä ja pulverimaalausta RAL-värikartan sävyillä.

Mahdollista kayttää ilman pintakäsittelyä, jolloin pintaan muodostuu luontainen oksidikerros. Ei vaikuta tuotteen kestävyyteen.

Honka puunrunkosuoja

Honka-puunrunkosuojassa yhdistyy perinteinen sepäntyö ja moderni muotoilu. Puunrunkosuojan kaikki osat ovat massiivista takorautaa. Kestävän rakenteen etuina ovat myös alhaiset huoltokustannukset.

Pintakäsittelynä käytetään kuumasinkitystä ja maalausta RAL-värikartan sävyillä.

Mahdollista kayttää ilman pintakäsittelyä, jolloin pintaan muodostuu luontainen oksidikerros. Ei vaikuta tuotteen kestävyyteen.

 

Tuomi puistonpenkki

Kaunis takorautainen Tuomi-penkki luo tunnelmaa kaupunkikuvaan. Sepän käsissä syntyneen takoraudan pehmeät kaaret heijastelevat luonnon kauniita muotoja. Asiakas voi valita penkin värin RAL-värikartan mukaan. Tuomi-penkkiä valmistamme myös selkänojattomana.

 

Saarni puistonpenkki

Modernia penkki koristavat harkitut yksityiskohdat. Asiakas voi valita penkin värin RAL-värikartan mukaan. Saarni-penkkiä valmistamme myös selkänojattomana.